Skip to main content
lichaamsgericht coach

De investering in jezelf

Tarieven

Het staat je vrij om zo lang of zo kort sessies bij mij te volgen. De een heeft al baat bij 1 sessie, de ander volgt een traject van ca. 5 sessies. Dat is dan ook een goed evaluatiemoment: Merk je verschil in je dagelijkse leven? Is de hulpvraag nog actueel? Soms is af en toe een sessie fijn om even een check in te doen met je lijf. Hoe gaat het nu met mij? Wat zit er onder de oppervlakte? Heb ik iets nodig?

Omdat ik begeleid in het voelen en communiceren wat je nodig hebt en wanneer werk ik niet met een vast format of vaste trajecten. Jij staat aan het roer, maar je het hoeft het niet alleen te doen.

  • Sessies kunnen zowel live in de studio als online plaatsvinden. Mocht je wat verder weg wonen kan een virtuele sessie mogelijkheden bieden, met een live sessie ter afwisseling. Ook dit kunnen we samen afstemmen.

Tarieven

Intake gesprek 1,5 uur:

Particulieren:        115,- (incl. btw)

Via werkgever*:    145,- (excl. btw)

Losse sessie van 1 uur:

Particulieren:        95,- (incl. btw)

Via werkgever*:    125,- (excl. btw)

*Vaak is er binnen bedrijven budget voor coaching. Vraag dit zeker even na! Als je werkgever de coaching betaalt geldt het werkgeverstarief. Om coaching ook toegankelijk te maken voor mensen die deze mogelijkheid niet hebben hanteer ik een aangepast tarief voor particulieren.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?